Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2007 10:45

"Нафтогаз" платитиме податки у розстрочку

НАК "Нафтогаз України" пропонує Кабміну розстрочити на 3 роки сплату 2 млрд гривень його податків. Про це в інтерв"ю газеті "Комерсант" повідомив голова правління "Нафтогазу України" Євген Бакулін.

На його думку, Мінфін заробить на розстрочці 2 млрд гривень і близько 500 млн гривень тільки у відсотках, а, крім того, забезпечить зростання активів компанії й дасть можливість "Нафтогазу" створити додатковий бізнес.

"Ми зможемо вкласти ці кошти в один з тих напрямків, де існує швидка окупність, - наприклад, в освоєння шельфу або мережу автозаправних станцій - і окупимо вкладення за три роки", - додав Бакулін.

2006 рік "Нафтогаз" закінчив з чистим прибутком 2 млрд гривень.

З 2007 року зросло податкове навантаження на компанію, зокрема, ставка рентної плати за нафту й газовий конденсат, добуті із глибини до 5 тис. м, зросла порівняно з 2006 роком на 24% до 1 090 гривні/тонна й до 404 гривень/тонна - за нафту й конденсат, добуті із глибини більше 5 тис. м, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" платитиме податки у розстрочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути