четвер, 20 квітня 2017 15:56

Брокер PrivateFX повністю припинив виплачувати кошти клієнтам

 
У розвитку будь-якої компанії зміна акціонера, його продаж одним і покупка іншим - це нормальна ділова практика; одні створюють і продають, інші купують і розвивають бізнес далі - кожному своє.

Як зазначив сам Ігор Мазепа, "його інвестиція не принесла бажаного результату". Акціонер, за власним твердженням, звик працювати з невеликою кількістю клієнтів і серйозними сумами. Ринок рітейл-форекса, навпаки, влаштований трохи інакше, і неминуча специфіка роздрібного форекс-брокериджа полягає в тому, що на нього приходить безліч клієнтів з невеликими сумами і при цьому не відповідним цим сумам вимогам і запитам. Так що для колишнього акціонера це виявився той випадок, коли "овчинка вичинки не варта".

Питання про те, чому до цих висновків, при всій їх очевидності, акціонер не прийшов раніше, залишається без відповіді, втім, для клієнтів має набагато більше значення ступінь розуміння потреб клієнтів і самого ринку новим акціонером.

Для нового акціонера PrivateFX - фінансової компанії Prime Broker - дане придбання це інвестиція в майбутнє - як своє власне, так і в майбутнє форекс-індустрії в цілому.

Прайм цікавий для клієнтів Прайвета тим, що має унікальний інвестиційний продукт - СДУ, особливий підхід до сегрегації керуючих за ступенем ризику і те, що з ризикованою торгівлею і великими осіданнями в лістинг потрапити ніяких шансів немає, що дає переконливе розуміння того, що компанія реально зацікавлена ​​у фінансовому (інвестиційному) успіху своїх клієнтів.

У свою чергу, Прайвет цікавий Прайму тим, що володіє значною клієнтською аудиторією, яка нараховує кілька десятків тисяч чоловік, зручною ПАММ-системою з можливостями опції ОУ (обмеження збитків), унікальним продуктом "Активний інвестор" з опцією копіювання угод трейдерів, а також підготовлений плацдарм для експансії на нові ринки - зокрема, ринки Південно-Східної Азії. Разом у Прайма і Прайвета на двох після інтеграції вже дві ліцензії - Вануату і Беліз. Згідно угоди між Concorde Capital і новим акціонером - Prime Broker - останній взяв на себе всі зобов'язання Прайвет перед своїми клієнтами, підтвердив це і юридично, і публічно.

20 квітня СЕО Прайм Артем Паламарчук звернеться до клієнтів і детально розповість про плани, продукти і стратегії майбутнього розвитку компанії і про це буде репортаж від Gazeta.ua. Але вже зараз ясно, що проведена операція - це плюс для брокерської компанії PrivateFX і його клієнтів.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Брокер PrivateFX повністю припинив виплачувати кошти клієнтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути