середа, 28 лютого 2007 11:35

Платіжки з новими розрахунками за комунпослуги кияни почнуть одержувати з 5 березня

У Головному інформаційно-обчислювальному центрі Київської міськдержадміністрації почали друкувати рахунки з платіжками за новими тарифами на житлово-комунальні послуги (збільшеними з 1 грудня 2006 р. максимум удвічі).

За словами заступника директора Центру Валерія Кононця, кияни почнуть одержувати рахунки з 5 березня. Комунальні платежі будуть перераховані за три місяці – грудень, січень і лютий.

"Якщо ви платили всі три місяці за новими тарифами, то різницю вкажуть як переплату і врахують її в черговій платіжці, - пояснив Кононець. – Якщо ви з грудня зовсім не платили, вам вкажуть борг за три місяці. Це і є повний рахунок за новими тарифами. Якщо ж одержані рахунки оплачувалися частково, відсутню суму впишуть у графу "борг".

Складнощі, за його словами, можуть виникнути тільки в тих, хто встановив лічильники на воду. Їм доведеться робити перерахунок самостійно, пише газета "Киевские ведомости".


Зараз ви читаєте новину «Платіжки з новими розрахунками за комунпослуги кияни почнуть одержувати з 5 березня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути