середа, 01 липня 2020 13:07

Перш за все якісна послуга, а потім платіжка - Андрій Карауш

Перш за все якісна послуга, а потім платіжка - Андрій Карауш
Згідно нового законопроєкту, який знаходиться на розгляді Верховної Ради, у платіжці налічуватиметься близько шести-семи пунктів, які описують кожен етап надання послуг водопостачання

На хвилі нових реформ у всіх сферах та структурах зміни в області відведення та постачання води не оминуть громадян. Скоріше за все, зовсім скоро ми будемо керуватися свіжими поправками до закону та новим законодавчим проєктом.

Вже зараз Верховна Рада України розглядає новий законопроєкт, який значною мірою торкається цього питання. Зміни прийдуть і для обслуговуючих підприємств, і торкнуться роботи всіх обласних водоканалів. Окрім величезної кількості інших нюансів, цей закон буде корегувати і питання формування тарифів на послуги, і спосіб оплати цих послуг споживачами.

"Питання тарифоутворення у сфері водопостачання та водовідведення – завжди актуальна проблема" - зазначає Андрій Карауш. Згідно нового законопроєкту, який знаходиться на розгляді Верховної Ради, платіжні доручення в майбутньому будуть включати наступні пункти: послуга водопостачання, водовідведення, відведення гарячої води, плюс до всього буде абонентська плата. Можливо, плата за встановлення комерційного обліку, повірку комерційного обліку й ін. Тобто налічуватиметься близько шести-семи пунктів у платіжці, які описують кожен етап надання послуг. Як відомо, сьогодні платіжки мають всього два рядки – це просто і зрозуміло для громадян.

Рівненському обласному водоканалу новий формат платіжних доручень та оплата послуг надзвичайно невигідні, й організація не підтримує таку політику, взагалі її не розуміє й має кардинально протилежну думку. Директор підприємства Андрій Карауш вважає, що жителі міста Рівного й усі споживачі мають, в першу чергу, отримувати якісну послугу. Саме це – головна місія та задача водоканалу, і тільки після надання послуг максимально високої якості може йти мова про оплату, спрощену та зрозумілу для людини.

Детальніше про це та про інші актуальні питання слідкуйте в телеграм-каналі https://t.me/and_karaush

Зараз ви читаєте новину «Перш за все якісна послуга, а потім платіжка - Андрій Карауш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути