четвер, 13 квітня 2017 15:05

Організатори Євробачення запропонували малому бізнесу брати участь у тендерах

Організатори Євробачення запропонували малому бізнесу брати участь у тендерах
Виконувач обов'язків голови правління НСТУ Анна Бичок сказала, що у квітні оголошена фінальна партія тендерів із закупівлі товарів і послуг для проведення Євробачення-2017

До 18 квітня підприємці та компанії можуть брати участь в тендерах із закупівлі товарів та послуг для проведення найбільшого пісенного конкурсу Європи "Євробачення-2017".

Про це розповіла в. о. голови правління НСТУ Анна Бичок.

"На даний момент, більше 100 млн. грн. з державного бюджету було перераховано в якості передоплати виконавцям послуг, щоб забезпечити виконання всіх запланованих заходів. Було проведено понад 90 тендерних переговорних процедур, укладено близько 87 контрактів. Але тендери ще не завершені, у квітні підприємства та компанії ще можуть приймати в них участь", - зазначила Анна Бичок.

За її словами, в квітні оголошена фінальна партія тендерів із закупівлі товарів і послуг для проведення Євробачення-2017, адже конкурс відбудеться вже зовсім скоро - 9-13 травня.

"Інформація про тендери Євробачення є на сайті ProZorro.gov.ua. Щоб знайти тендери, потрібно ввести в пошуковий рядок 23152907 - це код ЄДРПОУ Громадського ТБ. Далі система покаже всі тендери Євробачення, інформацію про терміни завершення подачі заявок, дату проведення аукціону", - зазначила Анна Бичок.

Основна частина тендерів пов'язана з різними послугами, в тому числі, мова йде про роботу зі світловою і звуковою технікою, транспортні послуги, кейтерінг, закупівлю меблів для ряду приміщень МВЦ. Також проводяться тендери на виготовлення брендованого одягу для персоналу та волонтерів, на виробництво сувенірів.

"Звичайно, крім різних товарів і послуг, є також такий важливий тендер, як оренда і експлуатація рамок, які дозволяють виявити на контрольно-пропускних пунктах заборонені предмети і речовини. Цей тендер - один з найголовніших для забезпечення безпеки гостей і учасників Євробачення. Таких рамок необхідно не менше п'ятдесяти, адже їх пропускна здатність - 150 осіб на годину, а кожен концерт Євробачення відвідають 7 тисяч глядачів плюс акредитовані фани, різні делегації і журналісти", - зазначила в.о. голови правління НСТУ.

Нагадаємо, головну арену Євробачення в Міжнародному виставковому центрі відвідав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, який закликав народних депутатів разом з міністрами вести контроль за закупівлями товарів і послуг для організації пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Найбільший європейський пісенний конкурс відбудеться в Києві 9-13 травня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Організатори Євробачення запропонували малому бізнесу брати участь у тендерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути