вівторок, 29 травня 2018 15:49

Обіцяного три роки чекають: коли WebMoney поверне гроші українцям

Обіцяного три роки чекають: коли WebMoney поверне гроші українцям
WebMoney у стандартному режимі продовжить працювати з іншими типами титульних знаків, крім гривні. Фото: "Народна Правда"

Міжнародна платіжна система WebMoney Transfer збереже гроші українських користувачів. Не пізніше 24 травня 2021 року конвертує їх в еквіваленти гривні на еквівалент долара.

Відповідний лист отримали користувачі системи WebMoney.UA. Конвертація пройде по курсу гривні до долара, який буде встановлений НБУ на цю дату, пише InternetUA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НБУ остаточно виключив WebMoney з української розрахункової системи

WebMoney у стандартному режимі продовжить працювати з іншими типами титульних знаків, крім гривні.

"Кожен наш користувач в Україні отримує запевнення, що міжнародна система WebMoney Transfer буде продовжувати повноцінне його обслуговування за всіма типами гаманців, крім гривні. Обмін на українську гривню буде відновлений негайно після скасування санкцій. Сподіваємося, що це відбудеться раніше заявленого трирічного терміну", - йдеться у листі-зверненні.

Україна ввела санкції проти електронної платіжної системи WebMoney строком на 3 роки. Згідно з указом президента, передбачене блокування активів. Також тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися належним йому майном. Обмеження стосуються торговельних операцій. Такі заходи вжиті для запобігання виведенню капіталів за межі України.

Зараз ви читаєте новину «Обіцяного три роки чекають: коли WebMoney поверне гроші українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути