субота, 09 листопада 2019 19:14

Нефьодов анонсував підняття зарплат на митниці

Нефьодов анонсував підняття зарплат на митниці
Митники мають пройти переатестацію. Фото: УНІАН

Для роботи у Державній митній службі України потрібно буде пройти переатестацію. Якщо це вдасться зробити, то на митниці можна буде розраховувати на збільшення зарплати.

"При цьому я проти того, щоб просто механічно підіймати зарплати всім по системі. Звичайно, у нас є митники, які, судячи з їх декларації, – доларові мільйонери. Але завдання в тому, аби наступного року – провести повну переатестацію всіх людей, які перейшли в Державну митну службу", – розповів в інтерв'ю 24 каналу голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стало менше митниць: подробиці

"Моя мета – довести до кінця наступного року зарплату інспектора до зарплати митного брокера. Зараз – це десь 20 тисяч гривень, плюс-мінус, залежно від регіону та рівня досвіду. І, звичайно, працівники на якійсь більш відповідальній роботі, керівники підрозділів пропорційно мають отримувати більше", – розповів очільник митниці.

На сьогодні рядовий інспектор на митниці отримує зарплату в розмірі близько 6,5 тис. грн. А зарплата голови митниці – 30-35 тисяч грн.

Розпочався формальний ІТ-аудит основних систем Нової митниці. Про це у Facebook повідомив керівник Державної митної служби Максим Нефьодов.

Зараз ви читаєте новину «Нефьодов анонсував підняття зарплат на митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути