Ексклюзиви
середа, 03 серпня 2016 19:24

Назвали 5 найоплачуваніших вакансій серпня

Назвали 5 найоплачуваніших вакансій серпня

Серед п'яти найбільш високооплачуваних вакансій поточного місяця чотири відносяться до керівників, і одна - до рядового персоналу.

Про це повідомляє портал rabota.ua

На першому місці - технічний директор від агентства для ІТ-клієнта з оплатою 170 000 грн. Велика харківська IT компанія, що спеціалізується на розробці та просуванні власного продукту, а також наданні послуг it-оутсорсу по розробці і підтримці великих проектів для зарубіжних компаній (ЄС, США) підшукує керівника з досвідом роботи не менше 3 років на посаді СТО.

На другому місці - директор з продажу від великого холдингу з очищення промислового обладнання "Інпросервіс" з оплатою 75 000 грн. Успішного кандидата характеризує не тільки вища освіту, і досвід роботи в продажах послуг на керівній посаді від 3-х років, а й комерційна "жилка"; переговорні навички; відповідальність; організованість; вміння планувати свою роботу, аналітичні здібності, дисциплінованість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 незвичайних вакансій липня

Третє місце рейтингу займає ще одна керівна вакансія - директор з продажу (трейдер) зернової продукції пшениці на експорт від Аграфуд Трейдинг з оплатою 70 000 грн. Основний напрямок діяльності компанії - експорт сільськогосподарської продукції (пшениці, кукурудзи, сої, ріпаку, ячменю і т.д.) і продуктів переробки в країни Південно-Східної Азії, Близького Сходу, Північної Африки і Європи.

На четвертому місці - директор з маркетингу та продажу новобудов від "Справжня справа" з оплатою 50 000 грн. Успішному кандидату потрібен досвід роботи керівником маркетингу і продажів у великих компаніях від 3 років, досвід успішних продажів і маркетингових активностей, досвід проведення тренінгів та навчання, досвід роботи в умовах швидких змін, знання стандартів і показників маркетингу та продажів і т.д.

П'яте місце посіла вакансія стоматолога-хірурга / імплантолога від ТОВ "Люмі-Дент" з оплатою 50 000 грн. Роботодавець обіцяє повністю забезпечити пацієнтами.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 найоплачуваніших вакансій серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути