четвер, 13 січня 2011 10:38

Нардепи узаконили ще одну вимогу МВФ

Нардепи узаконили ще одну вимогу МВФ

Верховна Рада України (ВР) прийняла за основу і в цілому законопроект про скасування збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі-продажу безготівкових валют.

Відповідний законопроект № 7534 від 04.01.2011р. "Про внесення змін до закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", ініційований Національним банком України, підтримали 248 із 365 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Законопроект розроблений з метою виконання зобов'язань України перед Міжнародним валютним фондом, передбачених Меморандумом про економічну та фінансову політику, який уклало уряд України, НБУ з Міжнародним валютним фондом у рамках виконання програми "стенд-бай".

Також хотіли усунути неузгодженості між законом України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" та законом України "Про державний бюджет на 2011 р.".

Нагадаємо, 11 січня 2011 ВР відмовилася скасувати збір до ПФ з операцій купівлі-продажу безготівкових валют.

Тоді відповідний проект (№ 7534 від 04.01.2011р.), ініційований Національним банком України, підтримали 220 з 378 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

За матеріалами РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Нардепи узаконили ще одну вимогу МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути