Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 17:38

На власника будівельної імперії Kadorr Кивана готується ще один пакет звернень у силові структури

На власника будівельної імперії Kadorr Кивана готується ще один пакет звернень у силові структури
Нардеп Сергій Мельничук готує низку звернень до правоохоронних органів України з розслідування діяльності компанії KADORR GROUP та її власника Аднана Кивана (на фото)

Співпраця сирійського бізнесмена Аднана Кивана з екс-нардепом, сепаратистом Ігорем Марковим не повинна залишитися без уваги СБУ, Генпрокуратури та інших силових відомств.

Про це повідомив в інтерв'ю ЗМІ народний депутат України, колишній командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук. Нардеп сьогодні готує низку звернень до правоохоронних органів України з розслідування діяльності компанії KADORR GROUP.

Є багато питань до самовільної забудови - вражає наглість, з якою ведеться будівництво. Коли, наприклад, добудовується декілька поверхів без відповідних дозволів. Зокрема, є майданчики, на яких йдуть забудови, що належать біглим братам Марковим, і Ківан з ними будується в долі", - прокоментував народний депутат.

Він також висловив надію, що недавні обшуки, які проводилися в компанії KADORR GROUP дозволять дізнатися реальну картину. Напередодні СБУ вилучило в офісах будівельної компанії 20 млн грн готівкою і понад 100 печаток фіктивних підприємств.

Що стосується останніх резонансних подій в одеському Міськсаду, то Сергій Мельничук впевнений, що хтось зацікавлений в тому, щоб відвернути увагу від скандалу навколо компанії KADORR GROUP і "перевести вектори в інше місце".

"Щодо тих, хто бігає та знімає ворота і забори, які були установлені 10 років потому. Хто це робить і на чиє замовлення – ось питання. Але, на мою думку, хтось робить ці провокації спеціально", - зазначив народний депутат.

"Я спокійно зайшов сьогодні в мерію. Зокрема, як і активісти, які прийшли на апаратну нараду. Поспілкувався з мером та отримав відповіді на всі питання, що мене цікавили. Мерія має працювати над вирішенням господарських питань, не відволікаючись на політику. Контроль має бути, але – цивілізований!" - підкреслив Мельничук.

Зараз ви читаєте новину «На власника будівельної імперії Kadorr Кивана готується ще один пакет звернень у силові структури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути