Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 06:30

Молоді українські підприємці отримають допомогу з ЄС

Молоді українські підприємці отримають допомогу з ЄС
ЄС заплатить молодим підприємцям. Фото: ТСН

Близько 60 молодих бізнесменів з Молдови та України віком від 18 до 35 років отримають фінпідтримку від ЄС для розвитку інноваційного підприємництва в рамках програми "Joint Opportunities in Business for Youth".

"Цей проект спрямований, перш за все, на підтримку молодих підприємців-початківців. Це дасть можливість майбутнім молдавським і українським бізнесменам обмінятися досвідом, краще пізнати один одного, закладаючи основи довгострокового співробітництва між Молдовою і Україною", — заявила на представленні проекту генеральний секретар Міністерства економіки та інфраструктури Молдови Юлія Костін, передає Укрінформ.

За її словами, в рамках реалізації проекту буде створено спеціальну онлайн-платформу для обговорення і затвердження бізнес-планів, а молоді підприємці зможуть брати участь у різних бізнес-форумах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені назвали професію, яка робить людей щасливими

Проект "Joint Opportunities in Busiess for Youth" фінансується Євросоюзом, а його практичною реалізацією буде займатися молдавська Організація з розвитку малих і середніх підприємств у партнерстві української молодіжною громадською організацією "Нове покоління Європи".

Зараз ви читаєте новину «Молоді українські підприємці отримають допомогу з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути