Ексклюзиви
середа, 15 січня 2020 12:47

Мішкозашивна машина - ефективне допоміжне обладнання

Мішкозашивна машина - ефективне допоміжне обладнання
Мішкозашивна машина широко використовується на підприємствах з виробництва будматеріалів, добрив, харчових продуктів, комбікормів

У різних виробничих сферах використовуються мішки для фасування готової продукції або зберігання сировини. Щоб уникнути прокидання вмісту горловину такої тари закривають за допомогою ниткового шва. Для швидкого і якісного виконання цієї технологічної операції можна вибрати мішкозашивочну машину з необхідними технічними характеристиками.

Мішкозашивна машина широко використовується на підприємствах з виробництва будматеріалів, добрив, харчових продуктів, комбікормів. Так само пристрої для механізації процесу зашивання затребувані в сільському господарстві, при утилізації відходів і в компаніях, що займаються підготовкою вантажів до транспортування.

Класифікація

За типом виконання і конструктивними особливостями мішкозашивочні машини поділяють на три типи:

• Автономні машини призначені для використання на віддалених об'єктах (в полях, на будівництві) або на рухомих робочих місцях. Такі агрегати завдяки пластиковому ударостійкому корпусу мають невелику вагу, а їх мобільність досягається за рахунок живлення від вбудованих або підвісних акумуляторів. Від ємності і потужності батареї залежить продуктивність такого обладнання і час автономної роботи.

• Стаціонарна мішкозашивочна машина "прив'язана" до місця підключення і може кріпитися на робочому столі або на підвісному блоці. Керування здійснюється за допомогою кнопки або педалі, що дозволяє робітникові задіяти обидві руки. Це підвищує безпеку і ефективність роботи. Корпус таких агрегатів відливається з металу, що забезпечує жорсткість і надійну фіксацію закріплених на ньому конструктивних елементів. У свою чергу це дає можливість використовувати більш потужний і швидкісний привід, який живиться від електромережі.

• Конвеєрні мішкозашивочні агрегати встановлюються на потокових лініях. Такі машини відрізняються високою продуктивністю і підвищеним експлуатаційним ресурсом, а також мають розширені функції і регулювання.

Конструктивні особливості та можливості

Зашивання мішків - це допоміжна операція, виконання якої не вимагає спеціальних кваліфікаційних знань і навичок. У той же час вона повинна виконуватися якісно і своєчасно. Тому мішкозашивочна машина повинна бути простою і зручною в обслуговуванні, а також володіти при цьому високою надійністю і продуктивністю.

В її механізмах використовуються високоякісні зносостійкі елементи (підшипники, бронзові шестерні), які забезпечують можливість тривалої роботи протягом робочої зміни. Для протягання матеріалу застосовується роликові лапки або унісонний транспортер. Це дозволяє зашивати мішки з багатошарового паперу, джуту, поліестерової тканини, мішковини, поліетилену навіть при підвороті краю.

Зазвичай ланцюговий шов виконується однією ниткою, яка підбирається відповідно до матеріалу мішка:

• бавовняна ідеально підходить для паперової тари;

• пропіленова - для поліестерових мішків;

• нитка на шовковій основі - для фіксації жорсткої мішковини.

При цьому утворюється стібок спеціальної форми, які при необхідності можна легко розпустити, потягнувши за спеціально залишений для цього кінець нитки. Майже кожна мішкозашивочна машина обладнується системою автоматичної обрізки нитки.

Деякі види спеціального промислового мішкозашивального обладнання роблять більш надійний двонитковий єврошов, а також дозволяють виробляти настрочку зміцнюючої стрічки, виконувати підгин краю мішка.

Підібрати потрібну мішкозашивочну машину ви можете, відвідавши магазин Швейка. Тут пропонують широкий вибір обладнання, що поставляється безпосередньо від виробників. Це дозволяє покупцям придбати недорогий товар, з гарантією якості і сервісною підтримкою.

Зараз ви читаєте новину «Мішкозашивна машина - ефективне допоміжне обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути