четвер, 01 березня 2018 19:07

Лотерейний оператор спростував причетність до російського капіталу

Лотерейний оператор спростував причетність до російського капіталу
МСЛ спростував причетність до російського капіталу. Фото: МСЛ

Оператор державних лотерей МСЛ в зв'язку з черговою хвилею інформаційної атаки на компанію, офіційно повідомив, що не причетний до російського капіталу і спростовує всі звинувачення у фінансуванні тероризму.

Дану інформацію підтверджує Служба безпеки України, яка підтвердила безпідставність санкцій проти МСЛ після проведення розслідування у кримінальному провадженні №22015101110000228. Виходячи з постанови про закриття даного провадження, такого висновку в СБУ дійшли не тільки на підставі власного розслідування, а й за допомогою даних, отриманих від Інтерполу, Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України та Державної служби фінансового моніторингу України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією компанії МСЛ, СБУ повідомила, що відправила в РНБОУ лист з пропозицією про виключення компанії з списку санкцій у зв'язку з відсутністю причин для санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сніданок з 1+1" розпочав розіграш сертифікатів на 1000 гривень та подорожі Європою

Так само, компанія МСЛ повідомляє, що в період 2012-2017 рр. компанія виплатила до бюджету України 1 млрд. грн. податків і зборів, і 36 млн. грн. у вигляді військового збору. Виплати до бюджету України здійснювалися в тому числі і в період дії санкцій 2015-2017 рр.

Одночасно, МСЛ повідомляє, що діяльність компанії законна, оскільки відповідно до ст. 15.2 Закону України "Про державні лотереї в Україні", раніше видані ліцензії продовжують діяти до моменту прийняття нових нормативно-правових актів, які регулюють умови видачі нових ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «Лотерейний оператор спростував причетність до російського капіталу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути