Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 05:17

Конгрес США ухвалив санкції проти "Північного потоку-2"

Конгрес США ухвалив санкції проти "Північного потоку-2"
Проти "Північного потоку-2" введуть санкції. Фото: Кореспондент

Палата представників Конгресу США підтримала законопроект про введення санкцій на постачання устаткування, пов'язаних з будівництвом "Північного потоку-2" компаній.

Комітет у закордонних справах Палати представників парламенту США одноголосно підтримав законопроект про санкції на поставки технологій та обладнання для російських трубопровідних проектів, в Facebook повідомив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Рішення комітету - важливий крок на шляху до прийняття санкцій. Незважаючи на одностайну підтримку ініціативи, очікуємо, що в липні законопроект схвалить Палата представників. З огляду на, що за прийняття документа виступають представники як Республіканської, так і Демократичної партій, він має шанс бути проголосованим у Сенаті і підписаним президентом США вже в серпні ", - заявив Коболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газпром повідомив, на якій стадії готовності "Північний потік-2"

"Північний потік - 2" (англ. "Nord Stream 2") - магістральний газопровід з Росії до Німеччини через Балтійське море довжиною понад 1200 км. Є розширенням "Північного потоку". Одна з основних цілей проекту - це припинення транзиту газу через Україну.

Зараз ви читаєте новину «Конгрес США ухвалив санкції проти "Північного потоку-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути