Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2018 11:25

Коли розпочнеться опалювальний сезон

Коли розпочнеться опалювальний сезон
Опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура повітря протягом 3 днів тримається нижче +8°С. Фото: Патріоти України

В Україні увімкнуть опалення 15 жовтня.

"Опалювальний сезон розпочнеться з 15 жовтня. Технічно країна готова, але все ще залишаються проблеми з окремими регіонами. Про їхнє вирішення говоритимемо на нараді в четвер, 4 жовтня", - заявив віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко в інтерв'ю телеканалу "Прямий".

За його словами, потрібно вирішити питання фінансових розрахунків безпосередньо з підписання договорів і подачі газу від НАК "Нафтогаз" до споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у Києві з'явиться гаряча вода

"Поки що проблеми залишаються там, де і торік. Це Черкаська та Хмельницька області. В останній є питання у містах Шепетівка і Сміла. У Київській області проблеми залишаються в Коцюбинському", - каже Зубко.

Опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура повітря протягом 3 днів тримається нижче +8°С. У деяких містах опалення можуть увімкнути раніше 15 жовтня.

Кабмін відтермінував підвищення тарифу на газ до 18 жовтня 2018-го. Як населення, так і постачальники поки що оплачують ресурс за тарифом 6,9 грн за куб. газу.

Зараз ви читаєте новину «Коли розпочнеться опалювальний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути