Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2007 10:03

Киян-боржників відключають від електропостачання

Енергопостачальна компанія Київенерго почала відключати столичне населення від електропостачання за борги.

"Ми 27 лютого відключили 150 чоловік... і сьогодні збираємося відключити ще стільки ж", - повідомив заступник керівника апарату глави правління енергокомпанії Юрій Борзілов.

За його словами, компанія попереджала боржників за місяць до можливого відключення. Борг населення перед Київенерго за спожиту електроенергію складає 52,361 млн. гривень при загальному боргу 353,708 млн. гривень. При цьому в лютому населення розрахувалося за спожиту електроенергію на 59,3%.

По словах Борзілова, Київенерго знову отримала попередження компанії Газ України про обмеження постачання газу через борги. Компанія також змушена брати кредити, щоб розрахуватися з оператором оптового ринку електроенергії державним підприємством Енергоринок.

Раніше Київенерго заявила про намір припинити постачання електроенергії споживачам-боржникам, які мають постійну заборгованість (більше 2-х місяців), пише Корреспондент.net..

Зараз ви читаєте новину «Киян-боржників відключають від електропостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути