Українські продукти харчової промисловості становлять майже 20% всього виробництва.
Про це повідомляється на сторінці Кабінету Міністрів у Facebook.
"Харчова промисловість - це запорука нашої продовольчої безпеки. Вона включає понад 40 різних галузей, а це майже 20% всього виробництва України", - сказано в повідомленні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ресторан чи фаст-фуд: що шкідливіше
В уряді відзначили, що незважаючи на традиційність харчової промисловості для України, вона постійно розвивається, підприємці постійно підвищують стандарти і впроваджують інноваційні технології, залучають інвестиції.
Харчові вподобання українців залежать від регіону проживання. На Київщині й Дніпропетровщині найбільше споживають м'яса. На 1 людину там в середньому припадає 64 кг цього продукту.
Коментарі