Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 09:25

Гроші на вибори візьмуть з резервних фондів

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник заявляє, що в регіонах є гроші на проведення дострокових виборів. Про це він заявив після зустрічі з президентом у вівторок.

Губернатор зазначив, що гроші на проведення виборів можуть бути взяті з резервних фондів, як це було під час проведення третього туру президентських виборів у 2004 році.

Олійник також заявив, що під час виборчої кампанії губернатори відмовилися бути керівниками виборчих штабів тих чи інших політичних сил.

"А хто, я сподіваюся, йтиме на вибори, візьме відпустку за свій рахунок", - додав він.

У свою чергу губернатор Запоріжжя Євген Червоненко заявив, що губернатори з радістю сприйняли указ про розпуск парламенту.

Він зазначив, що губернатори забезпечили проведення прозорих парламентських виборів 2006 року.

"Весь рік, коли йшли політичні баталії, ми гідно виконували свою роботу, але те, що відбувалося в Києві, більше стало давати наслідки і на облради, і на суцільне керування регіонів", - заявив Червоненко.

"Тому ми готові виконати все, що написане в Конституції: забезпечити виконання указу президента... Ми є єдиними координаторами безпеки і співпраці з силовими органами ", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на вибори візьмуть з резервних фондів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути