Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2017 15:18

Чоловік головної лікарки купив елітні котеджі у 100 разів дешевше

Чоловік головної лікарки купив елітні котеджі у 100 разів дешевше
Чоловік головної лікарки Дніпропетровської міської студентської поліклініки Вікторії Шкільової купив 14 житлових будинків і 17 земельних ділянок. Фото: 24tv.ua

Чоловік головної лікарки Дніпропетровської міської студентської поліклініки Вікторії Шкільової купив 14 житлових будинків і 17 земельних ділянок у елітному котеджному містечку під Києвом.

Віддав за все майже 2 млн грн, повідомляє Bihus.info.

За даними в декларації лікарки, нерухомість розташована в містечку "Сонячна долина", що у селищі Романьків під Києвом.

23 травня 2016 року Валентин Шкільов став власником понад 3,5 г землі і 7118 кв. м житлових приміщень (площа придбаних будинків становить від 226 до 632 кв. м).

Згідно з даними сайту продажу нерухомості "ЛУН.ua", ціни за 1 кв. м житлової площі в "Сонячній долині" коливаються від 41 тис. грн до 49 тис. грн. Тобто самі лише котеджі мали обійтися Валентину Шкільову у близько 300-350 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейська придбала апартаменти за 900 тис. грн

У липні минулого року він також придбав новий автомобіль Mercedez-Benz GLE-250D 2016 року. Автівка коштувала йому 149 999 грн – всього на одну гривню менше чинного на той момент ліміту розрахунку готівкою і порогу державного фінансового моніторингу. Реальні ціни на такі авто стартують від 1,5 млн грн.

При цьому сукупні доходи подружжя Шкільових 2016 року ледве перевищили 300 тис. грн. Ще 2,5 млн чоловік головної лікарки позичив у третіх осіб.

Цікаво, що 4 серпня 2017 року Валентин Шкільов продав один зі своїх будинків площею 540 кв. м і земельну ділянку під ним за понад 1,6 млн грн. Під час купівлі вони обійшлися йому в менше, ніж 150 тис. грн. Покупцем стала донька екс-нардепа й автомобільного магната Таріела Васадзе Ніна.

Окрім котеджів у "Сонячній долині", подружжя Шкільових володіє 126-метровою квартирою у Дніпрі та будинком для відпочинку площею 183 кв. м у селищі Генічеська Гірка, що на Арабатській стрілці.

Тетяна Пехньо, головний лікар пологового будинку №2 у Києві, вразила оприлюдненою декларацією. Її родина володіє кількома дорогими автівками, елітною нерухомістю, мільйонами гривень у готівці та тисячами доларів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік головної лікарки купив елітні котеджі у 100 разів дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути