Ексклюзиви
неділя, 22 липня 2018 21:10

Чесні та з почуттям гумору: яких колег люблять на роботі

Чесні та з почуттям гумору: яких колег люблять на роботі
Якщо хочете, щоб вас поважали - не виходьте за рамки професійної етики. Фото: shkolazhizni.ru

Щоб побудувати успішну кар'єру, не достатньо бути професіоналом своєї справи. Потрібно мати гарні стосунки з колегами та керівництвом. Користуватися авторитетом серед них.

Якщо хочете, щоб до вашої думки дослухалися,потрібно слідувати певним порадам, пише Work.ua.

Будьте чуйні

У роботі та особистому спілкуванні не відвертайтеся від людей і їх прохань. Якщо маєте можливість, допоможіть з професійним питанням. Інколи важливо просто вислухати ваших колег. Тоді зможете завоювати авторитет серед них.

Генеруйте ідеї

Якщо знаєте як оптимізувати роботу, завжди діліться своєю думкою. Наприклад, ви кур'єр і маєте ідеї, як скоротити час на доставку. Запропонуйте їх колегам і керівництву. Якщо пропозиція варта уваги, вам будуть вдячні.

Будьте обережні

Обережним потрібно бути у всьому. Вчасно приходити на роботу, закінчувати проекти чітко у термін, не давати пустих обіцянок. Якщо заздалегідь знаєте, що завдання нездійсненне, відразу обговоріть це з начальством. Запропонуйте інший варіант або внесіть зміни в поточний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви нам не підходите: як провалити співбесіду на нову роботу

Не обманюйте

Брехня - найгірший спосіб спілкування з людьми. Збрехавши один раз, дуже важко відновити довіру до себе.

Зберігайте позитив

З позитивно налаштованою людиною спілкуватися набагато приємніше, ніж з грубим і закритим колегою. Будьте привітні та веселі, заряджайте людей своєю енергією і завжди знаходите світлі сторони навіть в найскладніших ситуаціях.

Залишайтеся професіоналом

Незважаючи ні на що, завжди зберігайте професіоналізм. Якщо хочете, щоб вас поважали - не виходьте за рамки професійної етики.

Третина безробітних в Києві - це молодь. Зараз перебуває 3 тис. безробітних осіб віком до 35 років, що становить 32,5% загальної кількості безробітних. Водночас майже всі отримують допомогу по безробіттю. Близько 90% із них мають вищу освіту. Основними причинами молодіжного безробіття є невірно обрана спеціальність, відсутність досвіду роботи та завищені вимоги молоді до майбутнього місця роботи.

Зараз ви читаєте новину «Чесні та з почуттям гумору: яких колег люблять на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути