Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2021 16:06

Британські й українські юристи Жеваго прокоментували рішення Високого суду Англії та Вельсу

Британські й українські юристи Жеваго прокоментували рішення Високого суду Англії та Вельсу
Британський суд відхилив справу. Вона має розглядатися в Україні, кажуть юристи. Фото: pixabay.com

Високий суд Англії та Вельсу ухвалив рішення щодо справи банку "Фінанси і Кредит" за позовом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб проти Костянтина Жеваго.

"Наголошуємо, суд постановив, що не має юрисдикції для розгляду цієї справи. Жодних інших рішень зазначений суд не ухвалював.

Публікації в деяких українських ЗМІ є спекулятивними й неправдивими", - зазначили британські й українські юристи Костянтина Жеваго.

За словами британських й українських юридичних консультантів Костянтина Жеваго, ця справа завжди була і є питанням України.

"Ми задоволені, що суд Великої Британії відхилив цю справу. Її мають розглядати в Україні. Банк "Фінанси і Кредит" не мали ліквідувати через непрофесійні й необґрунтовані дії попереднього керівництва Національного банку України", - додали юристи відповідно до рішення британського суду.

Також Високий суд Англії та Вельсу зобов'язав ФГВФО компенсувати Костянтину Жеваго фінансові витрати, пов'язані з даним судовим процесом.

Британські та українські юристи також підкреслили, що розповсюдження в ЗМІ неправдивої інформації проти Костянтина Жеваго - це ще один доказ незаконного замовного переслідування підприємця.

Костянтин Жеваго як законослухняний громадянин України готовий до відкритого, об'єктивного й неупередженого юридичного процесу. І результат рішення Високого суду Англії та Вельсу щодо банку "Фінанси і Кредит" - ще одне цьому підтвердження.

Британські й українські юристи Костянтина Жеваго й далі рішуче відстоюватимуть законну юридичну позицію і впевнені в позитивному розв'язанні цього питання.

Зараз ви читаєте новину «Британські й українські юристи Жеваго прокоментували рішення Високого суду Англії та Вельсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути