субота, 09 вересня 2017 21:10

Бізнес на іграшках запустили на відходах деревини
12

Львівяни  зробили конструктор з відходів виробництва
Фото: gazeta.ua
Львівяни  зробили конструктор з відходів виробництва
Львівяни  зробили конструктор з відходів виробництва
Львівяни  зробили конструктор з відходів виробництва
Львівяни  зробили конструктор з відходів виробництва

Львів'яни зробили дитячі іграшки з відходів деревини. Дитячі конструктори з дерева копіюють принцип складання хат з дерева на Закарпатті. Про це Gazeta.ua розповідає власниця бізнесу Ірина Піка.

"Перший наш конструктор був великим. Називався він "Храм" . Складався з 400 деталей, був великий, тяжкий і дорогий. Нам було важко його продавати і ми почали його дрібнити. Замість великих конструкторів робили маленькі будиночки з прибудовами, з мансардами, з гаражами. Але потім вирішили зробити щось не тільки по тому, що дозволяє наша фантазія, а те, що може нафантазувати дитина. Створити таке собі українське "Лего". Це мав бути конструктор з бага-тьох деталей з пазами, які будуть пропорційно нарізані. З цих деталей дитина може скласти будь- що, навіть дуже великі будівлі", - каже Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювелірний бізнес окупиться за 7 років

Сировину використовують з відходів виробництва паркету. З роками почали використовувати відходи не лише паркетного, а й меблевого виробництва. Така сировина значно дешевша, ніж бруси лісу.

"Важко було почати продажі. Перше, що ми зробили — відправились на виставку дитячих іг-рашок у Києві. На першій пояснювали як то працює, показували, як гратись. Другий напрям — я пишу постійно пропозиції про співпрацю в усі фірми, торгові мережі. Зараз ми є в мережах Антошка та Епіцентр. Також наш товар купують за кордоном. Останню партію брали в Бельгію. Спілкуюся з іноземцями англійською. Буває за день відправляю десятки листів", - каже Ірина.

Зараз маємо 15 різних наборів. Коштує від 80 до 700 гривень. Частково продаємо конструкції через інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на іграшках запустили на відходах деревини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути