середа, 17 липня 2019 16:12

Білл Гейтс скотився з другого місця у рейтингу найбагатших

Білл Гейтс скотився з другого місця у рейтингу найбагатших
Співзасновник корпорації Microsoft Білл Гейтс опустився нижче другого місця. Зі статками $107 млрд став третім у рейтингу найбагатшим. Фото: Хайтек

Bloomberg оприлюднило рейтинг найбагатших людей світу. Лідером залишається засновник Amazon Джефф Безос. Його статки становлять $125 млрд.

Уперше за 7 років існування рейтингу співзасновник корпорації Microsoft Білл Гейтс опустився нижче другого місця. Зі статками $107 млрд став третім, пише Сегодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчі сумки, шампанське та коньяк: власник всесвітньо відомих брендів святкує 70-річчя

На другому місці у рейтингу опинився президент французької групи компаній "Louis Vuitton Mo"t Hennessy" Бернар Арно - $108 млрд.

До п'ятірки найбагатших людей у світі ввійшли інвестор Уоррен Баффет з активами майже $84 млрд та засновник Facebook Марк Цукерберг зі статками $79,5 млрд.

Американський бізнесмен Уоррен Баффет передав на благодійність $3,6 млрд. Гроші отримали 5 благодійних фондів - Фонд Білла і Мелінди Гейтс, Фонд Сьюзан Томпсон Баффет, Фонд Шервуда, Фонд Говарда Дж. Баффета та Фонд NoVo. Активно на благодійність Баффет жертвує від 2006-го. За ці роки віддав $34 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс скотився з другого місця у рейтингу найбагатших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути