середа, 12 грудня 2018 11:39

Як воєнний стан вплинув на поставки побутової техніки

Як воєнний стан вплинув на поставки побутової техніки
Воєнний стан ввели у тому числі в тих областях, які межують з Молдовою. Тому перевізники бояться ввести туди побутову техніку. Фото: ТСН

Перевізники побоюються завозити побутову техніку в Молдову через Одеську і Вінницьку области. Це пов'язано з введенням воєнного стану в Україні.

"Реальні проблеми через введення воєнного стану ми відчули у поставках техніки молдавським партнерам. Перевізники часто відмовляються везти товар через області, де його ввели", - повідомив Сергій Максимов, генеральний директор "БСХ Побутова техніка", передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 фейків Кремля про агресію в Азовському морі та воєнний стан в Україні

Він сподівається, що ситуація в країні дозволить не продовжувати воєнний режим.

ТОВ "БСХ Побутова техніка" - донька BSH Hausgerate GmbH. В Україні працює з 2006-го. До цього - із 1995-го працювало представництво BSH. BSH Hausgerate GmbH заснована 1967-го як спільне підприємство Robert-Bosch GmbH і Siemens AG. Із січня 2015-го BSH належить Bosch Gruppe.

26 листопада президент Петро Порошенко підписав указ "Про введення воєнного стану в Україні". Таке положення в країні діятиме 30 діб - із 14:00 26 листопада до 14:00 26 грудня 2018-го. Воєнний стан ввели у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Чернігівській, Херсонській, Донецькій і Запорізькій областях і внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

Зараз ви читаєте новину «Як воєнний стан вплинув на поставки побутової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути