Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 21:10

Як отримати підвищення на роботі

Як отримати підвищення на роботі
Щоб отримати підвищення на роботі, потрібно постійно покращувати свої професійні знання та навички. Фото: Бізнес-UA!

Стати кар'єристом в хорошому сенсі цього слова не просто. Для цього потрібна маса часу і зусиль.

Крім того, часто працівники бояться просити підвищення по службі. Щоб роботодавець сам запропонував кращу посаду, потрібно на ділі показати, що ви заслуговуєте на неї, пише Work.ua.

Підвищуйте компетентність

Велике значення має бажання працівника розвиватися. Освоюйте нові навички і набувайте знання, які допоможуть у роботі. Підвищення по службі повинне бути наслідком ваших дій, не метою.

Крім того, потрібно правильно подавати ваші знання. Наприклад, якщо знаєте, як краще виконати завдання, поділіться своїми думками з керівництвом.

Працюйте над собою

Навчіться виходити із зони свого комфорту. Погоджуйтеся на ту роботу, яка вимагає більших зусиль. Можете запитувати порад у керівництва. Тоді зрозумієте, чого вам не вистачає, щоб отримати підвищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається із ринком праці: популярні та провальні спеціальності

Беріться за великі проекти

Робота над великими проектами допоможе розробляти і застосовувати комплексні стратегії. Розвивати ваші професійні навички та концентрувати увагу на кількох аспектах одразу.

Вчіться працювати в команді

У роботі найголовніше слухати колег та організовувати дії всередині команди. Важливо вміти шукати компроміси. Тоді вдасться ефективно виконувати поставленні завдання. Керівництво побачить результати вашої роботи.

Професійну освіту в Україні отримують 20% випускників шкіл. Вищу - 80%. При цьому більшість, 80% безробітних - це люди з вищою освітою. У Європі професійну освіту здобувають у середньому 40% випускників. У Чехії, Хорватії, Австрії та Фінляндії таких 70%.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати підвищення на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути