Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2019 21:10

Як ефективно поєднувати кілька робіт

Як ефективно поєднувати кілька робіт
Щоб встигати виконувати всі робочі завдання, доведеться працювати за найменшої нагоди. Фото: Дебет-Кредит

Кожен десятий працівник має більше однієї роботи.

Хтось працює заради хобі, іншим треба забезпечувати сім'ю. В обох випадках треба вміти балансувати, щоб не зашкодити жодній роботі та стосункам з рідними, пише The Point.

Пам'ятайте про причини

Не забувайте, чому вирішили завантажити себе кількома роботами. Поставте перед собою мету, для чого працюєте і збираєте кошти. Можливо гроші треба на велику покупку, відпочинок з родиною. Для когось це нагода перетворити хобі у бізнес. Якщо постійно будете нагадувати собі, чому працюєте, буде легше втриматися і емоційно не вигоріти.

Розставляйте пріоритети

Якщо маєте кілька робіт, то часу на побутові справи залишається менше. Навчіться делегувати обов'язки. Визначте, що для вас в пріоритеті, а що можна відкласти на потім.

Продумайте графік

Складіть план, скільки часу будете приділяти кожній з робіт. Якщо можливо, обговоріть з керівництвом дистанційну роботу чи вільний графік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вас використовують: 3 ознаки експлуатації на роботі

Будьте як Юлій Цезар

Щоб встигати виконувати всі робочі завдання, доведеться працювати за найменшої нагоди. Наприклад, затори дорогою в офіс можна використати для продуктивної праці, а прогулянку з собакою – для переговорів. Але не перевантажуйте себе, щоб не постраждала якість робіт.

Не забувайте про відпочинок

Відпочинок від роботи та здоровий сон необхідний кожному. Треба влаштовувати вихідні для себе. У такі дні краще не перевіряти робочу пошту, читати професійні новини. Час варто провести з родиною, зайнятися тим, що приносить задоволення. Це позитивно вплине на вашу продуктивність.

В Україні найбільше населення зайняте в торгівлі. В галузі працює 3 654 700 осіб. У сільському господарстві нараховують 2 937 600 працівників, передає Держстат.

Зараз ви читаєте новину «Як ефективно поєднувати кілька робіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути