Ексклюзиви
пʼятниця, 27 січня 2017 10:20

$5000 в управління на півроку по акції - реальність?

Як стало відомо з офіційного "Збери літери - отримай гроші" буде особливий тиждень, коли для отримання призу в $5600 досить буде отримати прибуток в розмірі 10%, а не 20% як зазвичай!

 

Це спрощує шлях до головного призу рівно вдвічі. Згідно з основними положеннями регламенту акції потрібно отримувати 20% прибутку протягом календарного місяця на інвестуванні в рекомендовані ПАММ-рахунки PrivateFX. Компанія підготувала акцію, яка не має аналогів. Будь-який учасник акції протягом декількох місяців гарантовано отримує на свій рахунок $5600. Це реальні гроші, прибуток з яких можна буде виводити. $600 при цьому видається на 1 місяць, а $5000 - на півроку. Прибуток з цих коштів можна виводити без обмежень.

Мета акції - зібрати в особистому кабінеті слово "PrivateFX". Слово збирається з букв, кожну з яких учасники отримують за вчинення певних дій. Той особливий тиждень, який буде, - кращий спосіб взяти участь в акції як для діючих учасників, так і для тих, хто тільки роздумував над цим. Слідкуйте за новинами на нашому ресурсі, щоб не пропустити особливий тиждень акції.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «$5000 в управління на півроку по акції - реальність?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути