Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2019 15:17

Зона ООС: Росія активізувала підготовку диверсантів і снайперів

Зона ООС: Росія активізувала підготовку диверсантів і снайперів
Щоб дезорієнтувати й приховувати звук пострілів, ворожі снайпери ведуть вогонь під прикриттям стрільби мінометів та гранатометів. ФОТО: rbc.ua

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях почало активніше задіювати диверсійно-розвідувальні та снайперські групи.

Повідомила про це прес-служба Міністерства оборони України на офіційному сайті.

"Противник активізував підготовку до застосування підрозділів диверсантів, які прибули після 3-місячної підготовки з ведення "партизанської війни" у навчальних центрах на території Ростовської області РФ", — ідеться в повідомленні.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, окупанти проводять випробування ефективності прихованих способів обстрілу, опрацьованих на полігонах Південного військового округу ЗС РФ. Зокрема, для дезорієнтації та приховування звуку пострілів ворожі снайпери ведуть вогонь під прикриттям стрільби мінометів і гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили останні новини з Донбасу

Бойовики зривають розведення сил у Станиці Луганській. Україна, зі свого боку, продовжує ремонтно-відновлювальні роботи моста через річку Сіверський Донець і забезпечує безпечний перехід жителів окупованої території на підконтрольну українському уряду.

Зараз ви читаєте новину «Зона ООС: Росія активізувала підготовку диверсантів і снайперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути