середа, 08 лютого 2023 07:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені СУ-25 і вертоліт ворога: в ЗСУ розказали гарні новини з фронту

Знищені СУ-25 і вертоліт ворога: в ЗСУ розказали гарні новини з фронту
За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Червонопопівка, Шипилівка і Білогорівка Луганської області. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація Збройних сил України протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Також українські захисники знищили російський штурмовик СУ-25, вертоліт Мі-24 та два ворожих безпілотники типу "Орлан", повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 8 лютого.

"Наші артилеристи та ракетники уразили два пункти управління ворога, сім районів зосередження живої сили та склад боєприпасів", – сказано в зведені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна обговорює із США "важливі заходи" до роковин великої війни

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Червонопопівка, Шипилівка і Білогорівка Луганської області, а також Верхньокам'янське, Федорівка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Спірне, Виїмка, Бахмут, Красна Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Кам'янка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Авдіївка, Мар'їнка та Богоявленка Донецької області.

Росія піде у наступ у найближчі 10 днів. Ймовірним місцем наступу називають західну частину Луганської області в районі Кремінної та Лиману. Останні кілька тижнів загарбники акумулюють там підкріплення. В Луганській області вимкнули мобільний інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Знищені СУ-25 і вертоліт ворога: в ЗСУ розказали гарні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути