неділя, 24 грудня 2017 14:43

Жителям одного з селищ виплатять пенсії за три роки

Жителям одного з селищ виплатять пенсії за три роки
Жителі Гладосового отримують пенсію за три роки. Фото twitter.com

Жителям селища Гладосове в Донецькій області до кінця 2017 виплатять пенсії за три роки - весь період, протягом якого люди не отримали ніяких соціальних виплат.

"По Гладосовому триває оформлення документів на отримання жителями селища українських пенсій. Поставив завдання перед районною владою, представниками соцзахисту і пенсійного фонду, щоб до нового року люди змогли отримати свої гроші, і кому належало і хто не отримував їх з 2014-го - повинні отримати всю суму", - заявив Павло Жебрівський, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

24 листопада села Гладосове і Травневе звільнили від бойовиків. Після обстрілу 18 грудня в Новолуганському розгортають гуманітарний штаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли мирне селище.

У селищі Новолуганське Луганської області відбудовують пошкоджені будинки внаслідок обстрілу бойовиками з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілу бойовиками Новолуганського поранені 8 людей, серед яких дитина. Від "Градів" постраждали 29 приватних будинків, 5 п'ятиповерхівок і 4 багатоповерхівки.

Зараз ви читаєте новину «Жителям одного з селищ виплатять пенсії за три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути