Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 13:27

Захарченко запросив українську сторону розслідувати розстріл автобуса біля Оленівки

Захарченко запросив українську сторону розслідувати розстріл автобуса біля Оленівки
Терористи ДНР запросили Україну розслідувати розстріл автобуса біля Оленівки. Фото: Bigmir.net

Ватажок проросійських терористів ДНР Олександр Захарченко запропонував українським експертам взяти участь в слідчих заходах на місці обстрілу автобуса біля окупованої Оленівки.

Про це повідомляє "Донпрес".

"Ми вже неодноразово запрошували українських експертів, і готові підтвердити це зараз. Приїжджайте, подивіться самі. Вчора я особисто був там. Зважаючи на пробоїни, встановили, що вогонь вівся з території українських військовослужбовців. Відстань там не дуже велика, і хороший снайпер міг це зробити", - заявив Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото автобуса, розстріляного бойовиками ДНР біля Волновахи

Одіозний ватажок терористів вважає "безглуздими і безпідставними" звинувачення України в тому, що до обстрілу причетні бойовики ДНР.

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області проросійські бойовики у районі контрольного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка" обстріляли автобус із цивільними особами. Внаслідок інциденту у "сірій зоні" одна людина з цивільного місцевого населення загинула, ще одна особа отримала поранення.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко запросив українську сторону розслідувати розстріл автобуса біля Оленівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути