четвер, 29 березня 2018 08:10

Захарченко підірвав мережу планами повернути релігію в школи, "як в СРСР"

Захарченко підірвав мережу планами повернути релігію в школи, "як в СРСР"
Ватажок "ДНР" забув, що в атеїстичному СРСР релігійне виховання було під забороною Фото: zik

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко осоромився, продемонструвавши повне незнання історії.

Розмірковуючи про "реформи" освіти в так званій ДНР, Захарченко розповів про повернення старої системи освіти, яка була при СРСР, назвавши одним з нововведень курс релігіознавства, при тому, що в СРСР релігія була під забороною.

"Ми йдемо від тієї системи освіти, яка була при Україні повертаємо трошки перероблену, але все-таки стару добру систему навчання, яка була при Радянському союзі. В 18-му році буде введена обов'язкова година навчання релігії в школах, дитячих садах, ВНЗ", - сказав Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованій Донеччині заробляють на турах з пошуку мобільного зв'язку

Відео на своїй сторінці в Twitter опублікував блогер Necro Mancer.

Ватажок бойовиків анонсував таке бажане для частини жителів і пенсіонерів Донбасу повернення до радянських джерел, проте поки тільки в частині освітніх програм.

При цьому у користувачів соцмереж заяву Захарченко викликало хвилю насмішок: люди відзначають, що піар Захарченко набрид, навіть самим жителям окупованого Донбасу.

Арештована Надія Савченко отримала зброю для здійснення свого плану в урядовому кварталі після розмови з ватажком терористичної організації Олександром Захарченком. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко підірвав мережу планами повернути релігію в школи, "як в СРСР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути