субота, 10 квітня 2021 23:24

Загострення на Донбасі: поранено українського військового

Загострення на Донбасі: поранено українського військового

На Донбасі 10 квітня бойовики продовжують порушувати режим тиші та обстрілювати бійців Операції об'єднаних сил. Внаслідок обстрілів поранення отримав український військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр ООС у своєму Facebook. Неподалік селища Майорське збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія не витримає повномасштабного військового вторгнення

"Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров'я захисника - середнього ступеня важкості", - сказано у повідомленні.

Раніше міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков анонсував переговори у форматі Україна-Франція-Німеччина.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: поранено українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути