середа, 09 квітня 2014 23:27

Загарбники Донецької ОДА повинні повернути міліції 93 пістолета і п'ять автоматів

Загарбники Донецької ОДА повинні повернути міліції 93 пістолета і п'ять автоматів
Фото: tsn.ua

Сепаратисти, які захопили будівлю Донецької облдержадміністрації, повинні повернути правоохоронцям майже сотню пістолетів Макарова і п'ять автоматів Калашникова.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема.

Зокрема, Ярема підкреслив, що головна вимога влади полягає в тому, щоб протестувальники здали зброю, які вони забрали в управлінні СБУ в Донецьку.

"А це 93 ПМ і 5 автоматів Калашникова. Також протестувальники повинні звільнити зайняті приміщення", - уточнив перший віце-прем'єр.

Говорячи про можливе звільнення від кримінальної відповідальності загарбників Донецької ОДА, чиновник зазначив, що це питання буде вирішено позитивно.

"Я думаю, що ці питання будуть вирішені позитивно, і це буде вже залежати від Верховної Ради і від в.о. президента", - сказав він.

Крім того, Ярема запевнив, що олігарх Рінат Ахметов і губернатор Донецької області Сергій Тарута сприяють врегулюванню ситуації в регіоні.

"Вони сьогодні працюють на те, щоб ці питання були вирішені мирним шляхом. І це додає оптимізм, оскільки ці люди користуються беззаперечним авторитетом в Донецькому регіоні, і до них прислухаються", - запевнив перший віце-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники Донецької ОДА повинні повернути міліції 93 пістолета і п'ять автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути