Ексклюзиви
пʼятниця, 04 серпня 2017 10:35

У бойовиків поскаржилися, що Київ заблокував дзвінки на номери ЛНР

Автор: dnews.dn.ua
  Українським операторам закрили можливість з'єднання з номерами «республіканського» мобільного оператора зв'язку «Лугаком»
Українським операторам закрили можливість з'єднання з номерами «республіканського» мобільного оператора зв'язку «Лугаком»

Київ у ручному режимі закрив українським операторам можливість з'єднання з номерами "республіканського" оператора мобільного зв'язку "Лугаком".

Про це повідомляє так зване міністерство зв'язку та масових комунікацій ЛНР.

"Абоненти українських операторів зв'язку зможуть дзвонити абонентам "Лугаком" тільки після відкриття виходу на нашу нумерацію +38072ХХХХХХХ з їхнього боку", - йдеться у повідомленні.

З 1 серпня 2017 жителям окупованих території Луганської області офіційно відкритий міжнародний зв'язок на номери "Лугаком" у прямому міжнародному форматі набору номера +38072ХХХ-ХХХХ. Багатоканальні номера додзвонів закриють з 31 серпня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки мешканців Донбасу вважають себе українцями

Поїздка в бік Донецька або назад у жителів Донбасу асоціюється з довгими чергами і багатогодинним очікуванням. Люди чекають від 4 до 8 годин.

Щоб уникнути довгої черги, українські прикордонники і бойовики ДНР пропонують людям від 200 до 400 грн за позачерговий проїзд або зайняте місце.

Зараз ви читаєте новину «У бойовиків поскаржилися, що Київ заблокував дзвінки на номери ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути