понеділок, 20 травня 2019 10:28

Всипали перцю: бійці знищили техніку бойовиків на цілий батальйон

Всипали перцю: бійці знищили техніку бойовиків на цілий батальйон
ЗСУ знищили 21 одиницю ворожої техніки / фото: ТСН

Українські військові провели нову успішну операцію з ліквідації ворожої техніки на Донбасі.

Бійці 54 механізованої бригади знищили і вивели з ладу 21 одиницю бойової та колісної техніки окупаційних військ РФ на окупованій Луганщині, повідомляє Юрій Мисягін у себе на Facebook.

Військові провели операцію вранці 17 травня. Ключову роль відіграли дані розвідки щодо точного часу та місця ротації підрозділів противника поблизу Первомайська.

"Противник був абсолютно розслаблений, вся колісна і гусенична військова техніка стояла практично скопом в одному місці – саме у цей момент почалася бойова операція і прийшла небесна кара. Кара за все ті нещодавні обстріли мирних селищ і тилів", – каже волонтер.

За його словами, українські військові діяли швидко і дуже влучно.

"Почергово, спочатку з одного місця відпрацювали – швидко відійшли, потім із іншого відпрацювали – також швидко відійшли, потім із третього - все те ж саме. Невідома "третя сила" невідомим калібром протягом 35 хв. почергово працювала з різних місць, знищила, пошкодила і вивела з ладу: КАМАЗ; УРАЛ; МТЛБ (плавучий бронетранспортер, – 24 канал) – 2 штуки; МТЛБ із ЗУ – 2 штуки; автотранспорт ("Таблетки", УАЗи) – 15 автомобілів", – розповів Мисягін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо поранених українських воїнів - російські окупанти продовжують стріляти

За даними розвідки, у районі Первомайська після успішної операції кілька годин працювали "швидкі", які забирали поранених бойовиків. Через це навіть була перекрита частина вулиць міста.

"Несподівана і правильно проведена операція "третьою силою" дала можливість завдати великої шкоди противнику і його деморалізувати", – підсумував волонтер.

У мережі показали роботу мінометної батареї "Азову", що перебуває в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

На відео зафіксовано контрбатарейний вогонь по ворожим 122-мм буксованим гаубицям Д-30.

Зараз ви читаєте новину «Всипали перцю: бійці знищили техніку бойовиків на цілий батальйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути