Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2019 18:40

"Якщо добре виконуєш свою роботу, то тебе закриють"

"Якщо добре виконуєш свою роботу, то тебе закриють"
"По суті у нас буде проста здача національних інтересів. І знищення нашої країни", - Тім Златкін. Фото: Соцмережі

Арешт начальника головного управління розвитку й забезпечення Збройних сил України генерала Дмитра Марченка негативно вплине на моральний стан армії.

"Всі побачили те, що, якщо ти добре виконуєш свою роботу, то тебе закриють. Далі буде гірше: почнуть розповідати, що всі, хто має УБД - це злочинці,вороги, які вбивали на Донбасі "мирних шахтарів". На моральний стан арешт вже вплинув - люди йдуть з армії і відмовляються продовжувати свою роботу. По суті у нас буде проста здача національних інтересів. І знищення нашої країни", - каже в коментарі Gazeta.ua волонтер Тимофій Златкін.

Вважає, що таким чином нова влада тисне на команду 5-го президента Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Починається зачистка тих, хто реформував армію - Федина про арешт генерала Марченка

"Ця справа сшита білими нитками і настільки погано, що будь-який першокурсник, чи другокурсник юридичного факультету це помітить.Я бачив його біля Пісок, в Карлівці. Він допомагав волонтерам та вирішував проблеми нашої армії. Коли воював під ДАП - особисто возив поранених та відразу повертався. Це один з небагатьох відданих своїй справі людей", - каже він.

Партія "Європейська солідарність" заявляє про готовність надати начальнику Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України Дмитру Марченку - фігуранту справи про бронежилети - всю необхідну правову допомогу в цій справі.

"Партія "Європейська солідарність" обурена невмотивованими переслідуваннями з боку силових структур людей, які в найважчі часи російської агресії створювали на уламках зруйнованої української армії потужні сучасні Збройні сили", - йдеться в заяві партії.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо добре виконуєш свою роботу, то тебе закриють"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути