четвер, 20 вересня 2018 15:40

Військові, які втратили квартири на Донбасі, отримають компенсацію

Військові, які втратили квартири на Донбасі, отримають компенсацію
Українські військові зможуть отримати житло, замість залишеного на окупованій території. Фото: Українські новини

Військові, у яких залишилося житло в анексованому Криму чи непідконтрольних районах Донбасу, отримають грошову компенсацію, повідомляє Ukrainian Military Pages.

Закон ухвалили 269 народних депутатів. Набуває чинності з 1 січня 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вимагають платити за зруйновану квартиру"

Згідно закону, військові, що служили на території Криму, Донецької та Луганської областей та продовжують службу, які отримали чи мали на цих територіях житло (службове, постійне, приватне), забезпечуються жилими приміщеннями або, за їхнім бажанням, грошовою компенсацією. Особи, які на дату початку тимчасової окупації згаданих територій, перебували на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов, забезпечуються жилими приміщеннями з урахуванням попереднього часу перебування на квартирному обліку.

Держава збільшить грошове забезпечення військовослужбовців на 37%. Про це сказав президент Петро Порошенко під час щорічного послання до парламенту про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Зараз ви читаєте новину «Військові, які втратили квартири на Донбасі, отримають компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути