Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2019 20:35

Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини

Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини
Бойовики 9 разів обстріляли українських військових. Фото: DW

На Донбасі бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Втрат від початку доби немає.

Українські позиції обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"8 обстрілів наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Хутора Вільного – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Луганського та двічі неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази у районі Зайцевого – з мінометів калібру 120 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Оріхового – зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів; неподалік Новотошківського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях біля Лебединського", - йдеться в повідомленні.

Втрат внаслідок обстрілів серед українських військовослужбовців не зафіксовано.

У Краматорську у вівторок, 12 листопада, поховали бійця ЗСУ Геннадія Моторина. Геннадій був сапером 92-ї окремої механізованої бригади імені отамана Івана Сірка.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути