Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2014 08:30

Ветерани та пенсіонери Луганщини запропонували міліції свою допомогу у боротьбі з сепаратистами

Ветерани та пенсіонери Луганщини запропонували міліції свою допомогу у боротьбі з сепаратистами

Учора до ГУ МВС України у Луганській області прийшло понад сто громадян, які запропонували свою допомогу у разі, якщо хтось спробує здійснити захоплення будівлі обласної міліції. Серед активістів - і молодь, і люди, які вже мають за плечима життєвий досвід.

Силовики стверджують, що особовий склад міліції перебуває у повній бойовій готовності та готовий до виконання своїх обов'язків.

По всій області до відділків міліції приходять місцеві мешканці, пенсіонери й ветерани органів внутрішніх справ і пропонують свою допомогу. Вони готові пліч-о-пліч стояти разом з міліціонерами і захищати мешканців і адміністративні будівлі від тих, хто захоче їх захопити, - повідомили ТСН у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Ветерани та пенсіонери Луганщини запропонували міліції свою допомогу у боротьбі з сепаратистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути