Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2019 22:59

В Україні створили раду сімей загиблих на Донбасі військових

В Україні створили раду сімей загиблих на Донбасі військових
В Україні з'явилася рада сімей загиблих на Донбасі військових. Фото: mva.gov.ua

В Україні створили раду сімей загиблих на Донбасі військових.

Рішення про створення цієї структури було прийнято на спільній зустрічі родин загиблих із президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністром у справах ветеранів Оксаною Колядою. Про це повідомляє прес-служба Міністерства ветеранів.

"Таким чином між Міністерством та представниками родин загиблих встановлюється постійний зв'язок, забезпечується спільне обговорення нагальних тем, консультацій щодо тих чи інших дій, які зачіпатимуть, стосуватимуться родин загиблих захисників", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські правозахисники ініціюють створення інституту військового омбудсмена

"У нас від самого початку діє Рада ветеранів. Її члени постійно з нами комунікують, дають поради, акцентують увагу на тих чи інших проблемах, радять шляхи їх вирішення. Жодне рішення Міневетеранів не було прийнято без підтримки Ради ветеранів. Саме такої співпраці та дієвості ми очікуємо тепер і від Ради родин загиблих. Адже саме вони, як ніхто інший, розуміються у цьому напрямі", – зазначила Оксана Коляда.

Головою ради призначили дружину загиблого воїна, Героя України Ірину Міхнюк, яка має обрати та запропонувати відомству решту членів структури.

Створять Єдиний держреєстр ветеранів. Він зможе чітко визначати кількість ветеранів та їхні потреби.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створили раду сімей загиблих на Донбасі військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути