Ексклюзиви
неділя, 19 червня 2022 17:11

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОРДО у військовому корпусі окупанти не можуть поділити владу

В ОРДО у військовому корпусі окупанти не можуть поділити владу
Михайло Уголєв, який сподівався зайняти посаду командира в ОРДО. Фото: facebook.com/RomanTsymbaliuk

В першому армійському корпусі ОРДО почалися розбіжності серед керівного складу.

Окупанти не можуть поділити між собою обов'язки. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк у Facebook.

Начальник штабу – перший заступник командира першого армійського корпусу генерал-майор Уголєв Михайло Миколайович не зміг прийняти призначення на посаду командира корпусу полковника Сенькова Олега Миколайовича.

За словами Цимбалюка, Уголєв сам сподівався зайняти посаду командира, але "знайомство Сенькова з найвищим командуванням завадило здійснитися його планам".

"До того ж, самолюбство Уголєва (а зі слів його знайомих, воно дуже велике) сильно страждає, коли йому наказує полковник", — розповідає журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська дуже виснажені й скоро візьмуть оперативну паузу - Андрусів

Цимбалюк додав, що Уголєв продовжує "вистрибувати зі штанів", щоб довести свою значимість та вміння керувати бойовими діями.

"У зв'язку з цим, і користуючись періодом адаптації у Сенькова, всі наступальні дії 1 АК у Луганській області Уголєв узяв під свій особистий контроль, і починає сильно злитися, коли будь-який маневр військами намагаються здійснити без його відома", — зазначає Цимбалюк.

Розповів журналіст і про розумові здібності Уголєва, додавши, що "вони далеко не на високому рівні".

"Уголєв, страждаючи надмірним егоїзмом і синдромом "всезнайки", не хоче нікого чути, і раз у раз робить все для того, щоб кількість його підлеглих скорочувалася", — підсумував Цимбалюк.

У тимчасово захопленій Херсонській області російські окупанти відмовляються співпрацювати зі зрадниками України, бо не довіряють їм. Тому їх почали замінювати зовнішніми кадрами з ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «В ОРДО у військовому корпусі окупанти не можуть поділити владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути