Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 16:53

В ОБСЄ доповіли про луганські події

В ОБСЄ доповіли про луганські події
Фото: Страна

21 і 22 листопада в окупованому Луганську місія зафіксувала приблизно 100 озброєних осіб, більшість з яких були в масках (або ховали обличчя) і з білими пов'язками на руках. Крім того, було зафіксовано чотири БТРи і щонайменше чотири військових вантажівки.

Про це повідомляється на сайті ОБСЄ.

"Бронетранспортери стояли в чотирьох різних місцях: на вулиці Котельникова (типу БТР), на вулиці Лермонтова (типу БТР), на вулиці Котельникова (БТР-80) і на вулиці Польського (БТР-70)", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганськ залишили без готівки - Міноборони

Представники організації також зазначили, що з полудня 21-го і до вечора 22 листопада в готелях, де проживали спостерігачі, не працювало телебачення і радіо.

За даними російських медіаЮ ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький разом з керівником "адміністрації" Іриною Тейцман, головою ДТРК ЛНР Анастасією Шуркаєвою виїхали з окупованого Луганська в Росію.

Зараз ви читаєте новину «В ОБСЄ доповіли про луганські події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути