Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 17:32

Українські фото з війни покажуть у Литві

Українські фото з війни покажуть у Литві
Фото: newarmy.in.ua

У Литві будуть продемонстровані фотографії з книги "RAW Історія змін українців та армії". Їх покажуть під час відкриття виставки в Національному музеї "Палац великих князів литовських". Виставка відбудеться 22 листопада, напередодні Дня Збройних Сил Литви.

Про це інформує сайт newarmy

Український проект продемонструють у рамках експозиції, на якій представлені роботи переможців литовського фотоконкурсу "Lithuanian Armed Forces in Photography" імені Тадаса Дамбраускаса.

Цей фотоконкурс організовує Міністерство оборони Литви з 2005 року. 2017-го членом журі конкурсу став український фотограф, фотокореспондент газети "Голос України" Олександр Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська художниця малює українських військових

Фотокнига "RAW" вийшла в світ у рамках проекту "Армія. Друге народження", який ініційований Міністерством оборони України та Центром стратегічних комунікацій "Стратком Україна".

Комітет Верховної Ради з питань культури і духовності підтримав ініціативу оголосити 2018-й "Роком державної мови в Україні". Таку пропозицію подали 178 народних депутатів президенту Петру Порошенку.

Зараз ви читаєте новину «Українські фото з війни покажуть у Литві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути