пʼятниця, 17 серпня 2018 09:11

Україна закликала посилити санкції проти РФ після "знахідки" на Донбасі

Україна закликала посилити санкції проти РФ після "знахідки" на Донбасі
Зафіксовані на Донбасі системи РБ перебувають на озброєнні в ЗС РФ. Фото: ukrinform.ua

Після зафіксованого факту появи на Донбасі новітніх російських систем радіоелектронної боротьби санкції проти Росії мають бути посилені.

Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України.

"Зафіксовані Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні 4 новітні та складні російські системи радіоелектронної боротьби, які знаходяться на озброєнні ЗС РФ, є свідченням того, що РФ вчергове вдається до ескалації.

‬Україна представить підтверджені СММ факти появи на Донбасі новітніх російських систем радіоелектронної боротьби міжнародним партнерам на всіх рівнях та майданчиках. Санкції проти держави-агресора мають бути посилені", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зроблять нові санкції США з економікою Росії

Місія ОБСЄ зафіксувала на окупованому Донбасі комплекси радіоелектронної боротьби РБ-341В "Леєр-3", 1Л269 "Красуха-2", РБ-109А "Билина" та спеціальний комплекс для постановки перешкод безпілотним літальним апаратам "Репелент-1". Системи зафіксували в Чорнухиному (Луганська область).

Зараз ви читаєте новину «Україна закликала посилити санкції проти РФ після "знахідки" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути