Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2019 20:44

У Зеленського розповіли, як будуть повертати Донбас

У Зеленського розповіли, як будуть повертати Донбас
Представники нової влади будуть повертати Донбасу "інформаційною зброєю". Фото: Proms

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що представники нової влади будуть повертати окупований Донбас за допомогою "інформаційної зброї".

"На жаль, завтра (війна на Донбасі - Gazeta.ua) не закінчиться. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб цей процес настав якомога швидше, це правда. Основне завдання, яке перед собою ставлять і президент, і все його оточення, і партія "Слуга народу" - щоб припинили стріляти, щоб перестали гинути наші хлопці на фронті", - сказав Разумков на брифінгу в Києві.

Він наголосив, що повертати окуповані територіх України буде не "гарматами або автоматами", а "словом".

"Інформаційна зброя в рамках "гібридної війни" є набагато страшніша і дієвіша, ніж гармати, снаряди, ракети або танки. Так і повертати потрібно буде цим же зброєю - інформаційно доносити до тимчасово окупованих територій і людей, які там живуть, про те, що ми їх любимо і хочемо, щоб вони повернулися, і що вони такі ж, як і ми, громадяни цієї країни. Незважаючи на все те, що сталося, ми зможемо по всій території нашої держави поставити жовто-синій прапор", - підкреслив Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Зеленський збирається визволяти окуповані землі

Посилення санкцій проти Росії - це єдиний важіль для звільнення окупованих Криму та Донбасу. Так вважає президент України Володимир Зеленський. Він наголосив, що лише дипломатичним шляхом можливе відновлення територіальної цілісності України.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розповіли, як будуть повертати Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути