Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 12:30

Окупантам гостро не вистачає особового складу

Окупантам гостро не вистачає особового складу
Бойовики проводять масову компанію з вербування в ряди окупаційних військ Фото: vchaspik.ua

У формуваннях бойовиків ДНР зростає некомплект особового складу. В окупованих Донецьку, Макіївці та інших великих містах йде масована кампанія з вербування до лав окупаційних військ.

Бойовики активно намагаються агітувати, в першу чергу серед молоді. Про це повідомляє група експертів "Інформаційний опір".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики масштабно мінують захоплені території

Серед тих підрозділів, в які агітують вступати, "фігурують "Перша ОМСБр", "Артбригада Кальміус", "3-тя ОМСБр" і "9-й омсп мп". Потрібні власники широкого спектра військово-облікових спеціальностей. Окупанти ведуть вербування шляхом розклеювання об'яв, оголошень у громадському транспорті і в публічних місцях, активно залучаються ЗМІ, проводиться "профорієнтація" в навчальних закладах тощо", - зазначають експерти.

За минулу добу бойовики 38 разів порушили перемир'я - 1 боєць ВСУ загинув, ще 4 - поранені. На луганському напрямку з настанням темного часу доби ворог активізувався біля Троїцького та Луганського. Поблизу цих прифронтових населених пунктів противник вів вогонь з 120-мм мінометів.

Зараз ви читаєте новину «Окупантам гостро не вистачає особового складу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути