пʼятниця, 19 жовтня 2018 12:04

Трамп особисто затверджував рішення щодо санкцій проти РФ - Волкер

Трамп особисто затверджував рішення щодо санкцій проти РФ - Волкер
Багато хто в Росії досі сподівається, що президент Трамп має намір змінити нинішню політику США відносно РФ. Запевняю це - неправда, - Волкер. Фото: з відкритих джерел

Нинішня адміністрація США реалізовує більш жорсткий тиск на Росію, ніж попередня. Президент Дональд Трамп особисто затверджує рішення щодо посилення обмежень щодо РФ через її поведінку.

Про це сказав спеціальний представник США з питань України Курт Волкер під час виступу в четвер у "Атлантичній раді", повідомляє Укрінформ.

За його словами, багато хто в Росії досі сподівається, що президент Трамп має намір змінити нинішню політику США відносно РФ.

"Я можу всіх запевнити, що це неправда", - зазначив Волкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва досі вважає, що може вказувати Києву щодо вступу в НАТО - Волкер

Він зауважив, що глава Білого дому особисто затверджував рішення щодо санкцій проти РФ і, таким чином, вибудовував позицію на російському напрямі, яка існує зараз.

"Наша ціль – досягти мирного рішення. Мета полягає не просто в запровадженні санкцій проти Росії, мета в тому, щоб відновити територіальну цілісність і суверенітет України та забезпечити безпеку для всіх людей в Україні", - додав представник США.

Зараз ви читаєте новину «Трамп особисто затверджував рішення щодо санкцій проти РФ - Волкер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути