Ексклюзиви
субота, 03 березня 2018 08:49

Тільки перезавантаження влади зупинить руйнування країни - Тарута

Тільки перезавантаження влади зупинить руйнування країни - Тарута
Сергій Тарута: ми зараз маємо критичну соціально-економічну модель, а потрібне стрімке зростання. Фото: Сергій Старостенко

Україні потрібне економічне зростання не менше 10% на рік. Його можна домогтися тільки після перезавантаження влади.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів народний депутат України, засновник політичної партії "Основа" Сергій Тарута.

"Ми зараз маємо критичну соціально-економічну модель. Це колосальна загроза руйнування нашої країни. Люди тікають з України тому, що тут вони не бачать майбутнього. З 2018 по 2020 треба віддати $20 мільярдів міжнародним кредиторам. А ще маємо дефіцит пенсійного фонду, ще повинні вливати гроші в ПриватБанк. Маємо багато витрат, але не заробляємо, - говорить політик. - Нам треба стрімкий економічний ріст більше 10 відсотків. Ця влада не зможе це зробити, її треба перезавантажувати. Вибори президента в 2019 році — головна подія, яка визначить, куди буде рухатися Україна".

Соціологія показує, що всі інститути влади повністю дискредитували себе, наголошує Сергій Тарута: "До парламенту, уряду, президента, Нацбанку, судів недовіра суспільства становить 95-99 відсотків. Це показує, що в жодному напрямку ми не маємо успіху. Зараз довіряють військовим, більш менш - Національній поліції. Остання — це те, що можна сказати в плюс. НАБУ — теж. Але варто пам'ятати, що його створили під тиском Заходу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можемо ввійти в 30 найпотужніших економік світу - Сергій Тарута

Повне інтерв'ю з Сергієм Тарутою читайте в журналі "Країна" №8 (411) за 1 березня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Тільки перезавантаження влади зупинить руйнування країни - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути