вівторок, 18 грудня 2018 16:25

СБУ на Донбасі виявила схрон із вибухівкою біля школи

СБУ на Донбасі виявила схрон із вибухівкою біля школи
Співробітники СБУ виявили схрон з вибухівкою - фото Інформатор

У Костянтинівці співробітники СБУ виявили арсенал із вибухівкою.

Схрон знаходився у гаражі, який знаходився поруч зі школою, газорозподільним пунктом, житловими будівлями та поштою, передає Служба безпеки України.

Правоохоронці вилучили 34 реактивних двигуни до пострілів РПГ-7, 22 постріли до СПГ-9, 12 реактивних протитанкових гранат РПГ-22 і 34 кумулятивні снаряди до РПГ-7. Також оперативники спецслужби виявили 2 протитанкові міни УДШ, 38 ручних осколкових гранат РГД-5 і Ф-1, 3 протитанкові міни ТМ-62м і 5 запалів-ініціаторів до протитанкових мін МВЧ, 2 міни МОН-90 і МОН-100, 2 жимові міни, 4 артилерійські танкові снаряди ОФ-26 калібру 125 мм, майже 30 тис. набоїв різного калібру, 2 кг пластиду та 1,5 кг тротилу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові медики врятували жителя, якого обстріляли бойовики

Ще один схрон із вибухівкою був виявлений на околиці Мелітополя. З нього вилучили 15 гранат Ф-1 і РГН, а також 10 тротилових шашок із детонаторами вагою 400 г кожна.

Відкрите кримінальне провадження за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". За зберігання арсеналу злочинців чекає до 5 років позбавлення волі.

Співробітники Служби безпеки України затримали жінку, яка брала участь у підготовці так званого референдуму на Луганщині.

У травні 2014-го жінка добровільно приєдналася до так званої "виборчої комісії".

Зараз ви читаєте новину «СБУ на Донбасі виявила схрон із вибухівкою біля школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути